Skagen hus
press to zoom
Bronshoj_edited_edited
press to zoom
D80 15.11.2009 452
press to zoom
1/1

Hvad er et 1,5-Planshus?

1,5-Planshuse er en af PLUS HUSE´s specialiteter.

 

1,5-Planhuse har mange navne, Murermestervilla, Skagenshus, Fiskerhus og Byhus er blandt betegnelserne, den officielle betegnelse er etplanshus med udnyttet tagetage.

Husene kan også bygges med trempel, det betyder at højden på alle facader øges, og man benytter således et forhøjet spær på huset, for at skaffe ekstra rumplads på sin 1-sal. Dette giver oftest huset et moderne udtryk.

1,5-Planhuse kan bygges med 45-50 graders taghældning.

For at give huset et særligt udtryk kan der bygges frontspids på den ene eller på begge af husets facader.

Gesimser kan vælges på facaderne, såvel som i gavlene og med eller uden gesims-øre, alt efter hvilket udtryk man ønsker.

Endelig kan  der vælges kviste i forskellige materialer og design, hvilket også er med til at give huset sin stil.

Kvader kan der også mures, ligeom der kan vælges blank mur i diverse mursten eller murede filsede facader i hvid elle anden ønsket farve.

I særlige områder, kan der være Lokalplan-krav om, at der skal bygges med 45-50 grader taghældning og med sprossede vinduer mv.

Vi er klar til at komme med ideer og hjælpe dig med dit byggeprojekt i 2-plan.
 

Ovenstående billede viser PLUS HUSE´s indehaver Claus eget hus, huset viser den kreativitet vi har, både når det gælder speciel arkitektur og valg af materialer, ud- og indvendigt i dit nye hus. Her var det grunden og udsigten, som med udgangspunkt i kommunens Lokalplan, og lysten til noget anderledes, der fremdrev ideerne.

Det er vores lyst, viden og erfaring der driver vores virksomhed.

Ring til os eller book møde for en uforpligtende boligsnak.