Bjaelkehus
press to zoom
FRITIDSHUS_edited_edited
press to zoom
1/1

Energi- og Miljørigtig bygningsisolering:

Vi skåner dig og dit hus for PVC dampspærre i vægge og loft. Da vi bruger en armeret og stærk ØKO parpirbremse, kan dit hus "ånde". Yderligere bruger vi HUNTON NATIVO træfiberisolering, som forøger velværet yderligere, samtidig med at forbedre energi balancen i huset. Træfiberisolering udmærker sig ved gode fugthåndterende og varmeregulerende egenskaber ogbidrager til et friskt og behageligt indeklima. Isoleringen er allergivenlig, behagelig og ældningsbestandig, og vil holde i generationer.

COLOURBOX11394094.jpg
PLUS FRITIDSHUSE
press to zoom
PLUS FRITIDSHUSE
press to zoom
PLUS FRITIDSHUSE
press to zoom
1/1

Læs om fordelene og hvorfor PLUS FRITIDSHUSE isoleres med Hunton Nativo træfiberisolering

DOBBELT VARMELAGRINGSKAPACITET

Når du bygger med PLUS FRITIDSHUSE får du et produkt med unik varmelagringskapacitet. Træfiberisoleringens termiske masse gør, at den fungerer som et varmebatteri, der oplades og afgiver varmen over tid. Dette vil give dig stabile indetemperaturer - om sommeren bliver boligen ikke så hurtigt overophedet, og tilsvarende om vinteren bliver boligen ikke så hurtig kold. Du vil bemærke det!

BRÆNDHÆMMENDE

I Hunton Nativos isolering er der tilsat et naturligt brændhæmmende stof som blandt andet er grundingrediensen i brandslukningsapparater. Stoffet er bestående af Nitrogen og Fosfor som reagerer med ilten ved en eventuel brand. Træfiberisoleringen modstår derfor flammerne meget længe.

 

LYDDÆMPENDE

Træfiberisolering indeholder mange fibre og består af mere masse (kg) pr. cbm end andre typer af isolering. Samtidigt med at træ ikke er et klangmateriale er dette produkt særdeles godt til at absorbere og dæmpe lyden.

SUNDT INDEKLIMA

Med træfiberisoleringens naturlige evne til at reducere luftbevægelser i isoleringen giver den god tætning rundt om i husets konstruktioner. Med færre kuldebroer undgår du et koldt hus med træk, højere velvære, et sundere indeklima og en lavere varmeregning.
Derudover er træfiberisoleringen et naturligt produkt, som ikke giver ubehag i luftvejene.

10 GANGE STØRRE EVNE TIL AT TRANSPORTERE FUGT!

Hunton Nativo træfiberisolering har markedets bedste evne til at transportere og afgive fugt ud af konstruktionen. Dette kommer af at træfiberisoleringen vil optage og afgive fugtighed i takt med fugtighedsændringer i omgivelserne. Med denne fordel får man stabile konstruktionsegenskaber, som tåler det hårde nordiske klima med store svingninger i luftfugtigheden.